Medicijnpaspoort

Medicijnpaspoort

Wie is dit niet overkomen. Wordt er aan je gevraagd welke medicijnen je allemaal gebruikt en dan kan je er niet direct opkomen. Of je komt er wel op 1 of 2, maar hoe heet die andere ook alweer en wat zijn de doseringen?… dáár is nu een oplossing voor!

De HSI Medical Card is een handzaam medicijnpaspoort, ontworpen voor iedereen die medicijnen gebruikt. Maar ook zeer zeker voor iedereen met een medische voorgeschiedenis of chronische aandoening zoals diabetes, astma, NAH, hart- en vaatziekte, epilepsie, eigenlijk voor iedereen met wat gezondheidsproblemen.

De HSI Medical Card is een pasje in bankpas formaat met je persoonlijke gegevens, je contactpersoon voor noodgevallen en medische gegevens, zoals bijvoorbeeld allergieën. De nieuwe versie voldoet geheel aan het AVG en is voorzien van een zgn. QR-code. Deze HSI Medical Card kan je gebruiken wanneer je een ziekenhuis, huisarts, apotheek of tandarts bezoekt, tijdens het reizen of gewoon als geheugensteuntje van dag tot dag. De HSI Medical Card is internationaal geldig en dus overal te gebruiken, thuis en op reis.

De Hartgroep mag van de Stichting Health & Safety Institute aan alle nieuwe lid/donateurs een gratis HSI Medical Card aanbieden. In de welkomstbrief staat je eigen couponcode vermeld om deze HSI Medical Card gratis te kunnen bestellen op de medical card website. Wij gaan ervan uit dat jullie er net zoveel gemak aan beleven als wij. Meer informatie hierover staat op onze website www.hartgroep.nl en op www.medicalcard.nl

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn